Nyhet for barn og ungdom i Entur!

Endelig kan vi tilby barn og ungdom 30-dagersbillett i Entur. 

Periodebilletten for barn og ungdom som frem til nå kun har vært tilgjengelig på Innlandstrafikk billett-appen eller på reisekort, kan fra mandag 20. november kjøpes via Entur. Dette gjør kollektivreisen i Innlandet enklere for enda flere.

Alt i en app

Blid jente holder telefon i hånda og viser frem Entur-logo - Klikk for stort bildeLast ned Entur-appen på din mobil.

Med Entur-appen har du bussbilletter og rutetider samlet på ett sted. Det betyr at du kun behøver en app. De fleste har mobilen med seg overalt, og med Entur-appen har du alt du trenger for din bussreise lett tilgjengelig.

- Vi jobber for at det skal være enkelt å reise kollektivt. Det har derfor vært viktig for oss at barn- og ungdomsbilletten også skal kunne kjøpes gjennom Entur, sier Stine Fredriksen i Innlandstrafikk.

Det finnes også mange andre smarte funksjoner i appen som kan være gode hjelpemidler for deg som skal reise kollektivt. Les mer om funksjonene her. 

Last ned Entur på Google Play

Last ned Entur i Appstore

En billett som gjelder i hele Innlandet

Periodebilletten barn og ungdom 30-dagersbillett kan brukes fritt på alle Innlandstrafikk sine busser i hele Innlandet. Den passer både for de som bruker bussen mest i området der de bor og for de som har behov for lengre reiser i Innlandet. Billetten gjelder for barn og ungdom fra og med 6 år til og med 19 år.