Nyheter - Innlandstrafikk
Nyheter
Bilde av buss

Busstreiken er utvidet, men berører kun enkeltavganger på linje 138 Lærdal-Fagernes i Innlandet. Bussene går ellers som vanlig.

Illustrasjon av TogBuss

Er du jobbpendler eller student, og har behov for å bruke både tog og buss på dine reiser mellom hjem og arbeid, eller skole?

Illustrasjon utropstegn

Her får du oppdatert informasjon og våre beste reiseråd når du reiser med Innlandstrafikk under Korona.

Illustrasjonsbilde med buss

Dette gjør at du igjen kan betale billetter om bord i bussen. 

Jente til skolestart

Fra mandag 17. august går skolerutene nesten som normalt. 

Grafisk student

Trenger du litt oversikt over ulike billettyper og hva som kan lønne seg for deg? Innlandstrafikk gir de beste alternativene til deg som tar buss ofte eller kun en gang i blant.

Grafisk i kampanjefarger

Nå får enkelte linjer i Hamar-regionen, Kongsvinger og Elverum flere avganger, så husk å sjekke når bussen din går.

Fjellturister ved et fjellvann

I sommer er det mulig å reise med kollektivtransport helt fra Oslo eller Trondheim og inn til Nasjonalpark-grensen i Jotunheimen. Det er opprettet to nye bestillingsruter som vil ta deg enda nærmere de gode turopplevelsene. 

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen foretar den offisielle åpningen av nytt bussanbud på Hamar. Snora holdes av ordfører Einar Busterud (t.v.) i Hamar og Stein Tronsmoen, hovedutvalgsleder for samferdsel i Innlandet fylkeskommune

Onsdag 1. juli var det offisiell åpning av nytt bussanbud i Hamar-området. Med det nye anbudet kom også nye og mer miljøvennlige busser til Hedmarken.

Buss-seter

Innlandstrafikk oppretter en ny linje fra Moelv til Biri som korresponderer med linje 100 Hamar-Gjøvik og linje 102 Lillehammer-Gjøvik. Linje 100 vil også betjene en holdeplass nærmere Moelv sentrum enn først planlagt.

Til toppen