Fem tips til deg som bruker Entur-appen

Med Entur-appen har du alt du trenger for å planlegge din kollektivreise på ett sted. Visste du for eksempel at du kan kjøpe billett for andre? Les mer for flere tips.

Alle billettene våre er nå i Entur-appen, og vi avslutter derfor snart salget i Innlandstrafikk Billett-appen. Med Entur får du alt på ett sted. I tillegg til å se rutetider og kjøpe billetter, finnes det også mange andre smarte funksjoner i appen som det kan være nyttig å vite om. 

1. Bruk filter-funksjonen

Når du har gjort et reisesøk i Entur-appen, kan du trykke på knappen “filter” for å velge hvilke transportmiddel du ønsker å få opp i søkene dine. Ønsker du å bare se Innlandstrafikk sine linjer, velger du kun buss. 

Dame som går på bussen. - Klikk for stort bildeLast ned Entur-appen fra Google play eller App store.

2. Bruk kartfunksjon

Er du på et sted du ikke er lokalkjent kan det være vanskelig å vite hvor nærmeste holdeplass er. Ikke minst kan det være vanskelig å vite hva holdeplassen heter. I Entur sin kartfunksjon kan du se begge deler. 

Bonustips: Trykker du på bussikonet på en holdeplass i kartet ser du de neste bussavgangene. 

3. Lag dine favoritter

Du kan tilpasse forsiden til dine behov. Du kan legge til en favorittlinje for å se de neste avgangene. Legg til den billetten du kjøper oftest eller lagre en reise. 

4. Se hvor bussen er

Venter du på bussen og lurer på om den er i rute? Finn ruta i Entur-appen og trykk på “se live i kart”, da ser du hvor bussen befinner seg. 

5. Kjøp billett for andre

Dette er en smart funksjon for blant annet foreldre som vil kjøpe bussbillett til barnet sitt som skal reise alene. Kjøper du en billett på din telefon og velger “send til andre”,  får personen billetten tilgjengelig i Entur-appen på sin telefon. 

Rabatt på enkeltbillett i Entur

Du får alltid 40 % rabatt på enkeltbillett voksen om du kjøper billetten på forhånd gjennom Entur-appen. 

Ungdomsbilletten

Vi har også fått periodebilletten 30-dager Barn&Ungdom i Entur-appen. Periodebilletten gjelder for deg som er under 20 år, og lar deg reise fritt med alle Innlandstrafikk sine busser innenfor Innlandet fylke. 

Last ned Entur på Google Play

Last ned Entur i Appstore

For mer informasjon om Entur les her.

God tur!