Fem tips til deg som bruker Entur-appen

Med Entur-appen har du alt du trenger for å planlegge din kollektivreise på ett sted. Visste du for eksempel at du kan kjøpe billett for andre? Les mer for flere tips.

Vi jobber for at det skal være enkelt å reise kollektivt! I Entur-appen kan du både se rutetider og kjøpe billett. Det finnes i tillegg mange andre smarte funksjoner som er nyttig for deg som tar buss å vite om.  Her kommer fem smarte tips om Entur-appen.

Dame som går på bussen. - Klikk for stort bildeLast ned Entur-appen fra Google play eller App store.

1. Kjøp billett for andre

Dette er en smart funksjon for blant annet foreldre som vil kjøpe bussbillett til barnet sitt som skal reise alene. Kjøper du en billett på din telefon og velger “send til andre”,  får personen billetten tilgjengelig i Entur-appen på sin telefon. 

2. Bruk kartfunksjon

Er du på et sted du ikke er lokalkjent kan det være vanskelig å vite hvor nærmeste holdeplass er. Ikke minst kan det være vanskelig å vite hva holdeplassen heter. I Entur sin kartfunksjon kan du se begge deler. 

 Bonustips: Trykker du på bussikonet på en holdeplass i kartet ser du de neste bussavgangene. 

3. Dine favoritter

Du kan tilpasse forsiden til dine behov. Du kan legge til en favorittlinje for å se de neste avgangene. Legg til den billetten du kjøper oftest eller lagre en reise. 

4. Rabatt på billetten

Du får 40 % rabatt på voksen enkeltbillett om du kjøper billetten på forhånd, for eksempel gjennom Entur-appen. 

5. Se hvor bussen er

Venter du på bussen og lurer på om den er i rute? Finn ruta i Entur-appen og trykk på “se live i kart”, da ser du hvor bussen befinner seg. 

Last ned Entur på Google Play

Last ned Entur i Appstore

For mer informasjon om Entur les her.

God tur!