Ta buss til sommerens opplevelser

Sommerbussen tar deg til mange populære destinasjoner og arrangementer i Innlandet. 

Buss i sommerlige omgivelser - Klikk for stort bilde

Lurer du på hvordan du kan utforske det Innlandet har å by på av natur, kultur, arrangementer og familieattraksjoner i sommer? Med Sommerbussen kan du komme deg til og fra et rikt utvalg av opplevelser. 

Fem gode grunner til å velge sommerbussen

 1.  Enkelt med buss i skoleferien
  Sommerbussen kjører til flere populære familieattraksjoner i Innlandet og gjør det enklere for familien eller barna å komme seg til fart og spenning på for eksempel Hunderfossen Eventyrpark eller ulike badeanlegg.
   
 2.  Ekstra avganger til festivaler og konserter
  I samarbeid med flere arrangører i Innlandet er det satt opp ekstra busser og avganger til ulike festivaler og konserter i sommer. Skal favorittartisten din til Innlandet kan du enkelt komme deg til og fra konserten uten å tenke på bil og parkering. 
   
 3.  Utforsk flott natur
  Innlandet byr på fantastisk natur og Sommerbussen gir deg friheten til å utforske både fjell og vann. Du kan ta buss opp til en av fylkets flotte fjell, gå fra sted til sted og ta buss tilbake igjen. Eller frister det mer med skogstur eller en dag ved Mjøsa?  
   
 4.  Kulturelle opplevelser
  Planlegger du en tur på sentrale kultursteder som Magnor Glassverk, Atlungstad eller mindre kjente perler som lokale gallerier og kulturhus? Sommerbussen gir deg friheten til å oppleve mye av det rike kulturtilbudet i Innlandet. 
   
 5.  Buss for en 10-er
  I sommer koster enkeltbilletter på alle busser i Innlandet kun 10 kroner. Gjør deg klar til en sommer fylt av eventyr og opplevelser med buss for kun 10 kroner fra 1. juli til 18. august. 
  Les mer om buss for en 10-er her. 
   

Ble du inspirert kan du lese mer om mulighetene Sommerbussen gir deg. 

Sommerbussen

Entur-appen

Med Entur-appen kan du enkelt se når bussen kjører og kjøpe bussbillett. Se rutetider på Entur her

Velkommen på bussen!