Ta bussen til fjells i sommer! - Innlandstrafikk

Ta bussen til fjells i sommer!

Med Fjellruter kan du ta bussen til Jotunheimen, Rondane, Valdres og Gudbrandsdalen.

Bitihorn - Klikk for stort bilde Samuel Taipale / Outtt.com I år tilbyr Innlandstrafikk totalt 17 ruter til fjellområdene i Jotunheimen, Rondane, Valdres og Gudbrandsdalen.

- Disse fjellrutene tilbys i perioden fra og med 21. juni til og med 15. august. Vi ønsker alle som skal på tur til disse fjellområdene velkommen om bord i våre busser på veg til turmålet, forteller Stine Fredriksen, enhetsleder for salg og marked i Innlandstrafikk.

Miljøvennlig 

Bussene som frakter passasjerer til fjellområdene er lokalruter. Disse rutene korresponderer med annen kollektivtransport som tog i Gudbrandsdalen, kommersielle ekspressruter i Valdres og båtene på strekningen Bygdin-Eidsbugarden og Gjendebåten melllom Gjendesheim og Gjendebu.

- Ettersom våre ruter korresponderer med tog og buss i retning Oslo, kan passasjerer ta seg fra hovedstadsområdet til fjellområdene på en miljøvennlig og rimelig reisemåte, fortsetter Fredriksen.

Planlegg turen i Entur

Fjellrutene ligger i den nasjonale reiseplanleggeren Entur. Alle passasjerer kan derfor planlegge reisen fra sitt utgangspunkt til sitt ønsket reisemål i fjellet.

Se kart og rutetabeller for Fjellrutene her

Til toppen