Nyheter - Innlandstrafikk
Nyheter
Illustrasjon av TogBuss

Er du jobbpendler eller student, og har behov for å bruke både tog og buss på dine reiser mellom hjem og arbeid, eller skole?

Grafisk student

Trenger du litt oversikt over ulike billettyper og hva som kan lønne seg for deg? Innlandstrafikk gir de beste alternativene til deg som tar buss ofte eller kun en gang i blant.

Grafisk i kampanjefarger

Nå får enkelte linjer i Hamar-regionen, Kongsvinger og Elverum flere avganger, så husk å sjekke når bussen din går.

Fjellturister ved et fjellvann

I sommer er det mulig å reise med kollektivtransport helt fra Oslo eller Trondheim og inn til Nasjonalpark-grensen i Jotunheimen. Det er opprettet to nye bestillingsruter som vil ta deg enda nærmere de gode turopplevelsene. 

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen foretar den offisielle åpningen av nytt bussanbud på Hamar. Snora holdes av ordfører Einar Busterud (t.v.) i Hamar og Stein Tronsmoen, hovedutvalgsleder for samferdsel i Innlandet fylkeskommune

Onsdag 1. juli var det offisiell åpning av nytt bussanbud i Hamar-området. Med det nye anbudet kom også nye og mer miljøvennlige busser til Hedmarken.

Buss-seter

Innlandstrafikk oppretter en ny linje fra Moelv til Biri som korresponderer med linje 100 Hamar-Gjøvik og linje 102 Lillehammer-Gjøvik. Linje 100 vil også betjene en holdeplass nærmere Moelv sentrum enn først planlagt.

Bilde av elbuss

Fra 1. juli vil Innlandstrafikk kjøre de fleste bylinjene med elektriske busser. 

Her får du rutetider for sommeren

Det nærmer seg sommerferie - sjekk din sommerrute!

Fra 1. juli blir det endringer i traseer og avgangstider for busstilbudet i Hamar-regionen. Innlandstrafikk anbefaler alle reisende å sjekke når og hvor akkurat «din» buss går.

Side av rutebuss

Innlandstrafikk har etter anbudskonkurranse på kollektivtilbudet i Lillehammer-regionen og Nord-Gudbrandsdalen valgt Trønderbilene AS på begge anbudspakkene.

Til toppen