Slik kjøper du bussbillett - Innlandstrafikk

Slik kjøper du bussbillett

Du kan kjøpe billetter på app på mobilen, med SMS, på et reisekort (Innlandskortet), eller som en papirbillett om bord på bussen.

Billett-app

Last ned Innlandstrafikk Billett og kjøp billett med mobilen. Dette er den enkleste måten å kjøpe billett på. Du kan kjøpe alle typer enkeltbilletter og Barne- og ungdomsbilletten i billett-appen.

NB! Billett-appen gjelder ikke for billett til bestillingsruter, her er det egne priser og billetten betales om bord i drosjen.

Les mer om billett-appen

Last ned Innlandstrafikk Billett

For å ta i bruk mobilletten må du på forhånd ha lastet ned vår app «Innlandstrafikk Billett» fra App Store eller Google Play. 

"Innlandstrafikk billett" på Google Play

"Innlandstrafikk billett" Appstore

Slik fungerer billett-appen

Innlandskort

Du kan kjøpe nytt Innlandskort (elektronisk reisekort) på salgskontor eller på bussen. Nytt Innlandskort koster 50 kroner. Ta vare på kortet ditt! Det kan gjenbrukes.

Har du allerede et Innlandskort kan du fylle på nye billetter og reisepenger på salgskontor, nettbutikken eller på bussen.

SMS-billett

Les hvordan du kjøper billett med SMS

På bussen

Vi anbefaler at du kjøper billett på forhånd. Reisen blir raskere og rimeligere om du har forhåndskjøpte billetter i billett-appen eller med reisekort. Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe billetter om bord på bussen.

Hva koster bussbilletten?

Her finner du prisen på bussreisen din innenfor Innlandet fylke.

Til toppen