Ta bussen til overnattingssted og få gavekort - Innlandstrafikk

Ta bussen til overnattingssted og få gavekort

DNTs ordning «Grønt Kort» gir deg 100kr i gavekort på utvalgte overnattingssteder i fjellheimen i sommer - dersom man tar bussen dit.

Glitterheim - Klikk for stort bilde Glitterheim Rundt 75% av utslipp knyttet til friluftsliv og reiseliv kommer fra transport. Dersom flere velger å reise med kollektiv transport som del av fjellturen sin, kan utslippene kuttes betraktelig.

Grønt Kort-ordningen er et prosjekt av DNT der Innlandstrafikk, NOR-WAY Bussekspress, HANEN, De historiske Hotel & Spiseteder og TØI er med som samarbeidspartnere. Målet er å gjøre det attraktivt for flere å velge kollektivtransport på turen sin til fjellet.

Grønt Kort-Ordningen

Dersom du reiser med bussen eller bestillingstransport til et av overnattingsstedene som er med i ordningen, mottar du som overnattende gjest et gavekort på 100 kr som kan brukes på mat, alkoholfri drikke eller aktiviteter på stedet. Det eneste du trenger å gjøre, er å fremvise kvittering fra bussreisen din ved ankomst på overnattingsstedet der du skal bo. 

Grønt Kort-ordningen gjelder for 12 overnattingssteder, hvor seks av de er mulig å nå med buss eller bestillingstransport fra Innlandstrafikk.

Busslinjene er del av våre fjellruter som kjører fra 20. juni til 14.august.

De seks hyttene man kan nå med transport fra Innlandstrafikk er:

  • Glitterheim
  • Gjendesheim
  • Fondsbu
  • Rondvassbu
  • Sota Sæter
  • Fossheim Hotell

Du kan lese mer om Grønt Kort her.

Spørreundersøkelse

Som en del av Grønt Kort-ordningen, gjennomfører Transportøkonomisk institutt (TØI) en spørreundersøkelse om transportvaner. Undersøkelsen er åpen for både de som har mottatt Grønt Kort, og andre reisende på Innlandstrafikks fjellruter. 

Ved å delta i undersøkelsen, er man med i trekningen av et gavekort på 5000 kr ved sesongslutt. 

Gå til undersøkelsen her

Til toppen