Ta skibussen rett i bakken

Skisesongen er i gang, og det går busser til flere skidestinasjoner allerede. 

skibuss grafisk - Klikk for stort bilde

Mellom 16. desember og 14. april har skibussene ekstra avganger fra Lillehammer til Hafjell, Sjusjøen, Skeikampen og Nordseter, og fra Hamar til Gåsbu.

Rutetider på app

For å få enkel oversikt over når bussen går, anbefaler vi å gjøre et reisesøk i Entur-appen. 

Søk rutetider i Entur

Skibuss til Skeikampen 

På hverdager kan du kjøre linje 140 fra Lillehammer til Segalstad bru og bytte buss til linje 511 som kjører deg videre fra Segalstad bru til Skeikampen. I helgene kjører linje 511 direkte fra Lillehammer til Skeikampen.

Bussene kjører fra plattform K og L på Lillehammer skysstasjon (ved muren opp mot sentrum). 

Skibuss til Skeikampen begynner å gå lørdag 16. desember. 

Skibuss til Hafjell

Ta linje 141 fra Lillehammer til Hafjell som har et godt busstilbud i skisesongen. Det er flere daglige avganger til og fra Hafjell både på hverdager og i helgene.

Bussen kjører fra plattform J på Lillehammer skysstasjon (ved muren opp mot sentrum).

Skibuss til Birkebeineren skistadion og Nordseter

Ta linje 500 fra Lillehammer til Nordseter. Det er daglige avganger fra Lillehammer til Nordseter både på hverdager og i helgene. Fra lørdag 16. desember vil det kjøres flere avganger.

Alle avganger kjører forbi Birkebeineren skistadion. I tillegg kan du benytte bybuss linje B6 fra sentrum til skistadion (merket Skurvbrua/Skihytta). 

Linje 500 kjører fra plattform K på Lillehammer skysstasjon (ved muren opp mot sentrum), og linje B6 kjører fra plattform G (plattformen midt på skysstasjonen).

Skibuss til Sjusjøen

Ta linje 501 fra Lillehammer til Sjusjøen. Fra 16. desember er det flere daglige avganger fra Lillehammer til Sjusjøen, både på hverdager og i helgene, og enkelte avganger kjører innom Sjusjøen skisenter. Bussen kjører fra plattform A på Lillehammer skysstasjon (ved stasjonsbygget)

Skibuss til Gåsbu

Ta linje 650 eller 660 fra Hamar skysstasjon til Gåsbu på hverdager. Linje 650 kjører ekstra avganger til Gåsbu fra og med 16. desember til og med 14. april, og kjører også i denne perioden på lørdager. Merk at enkelte turer ikke kjører når det er skolefri.

Billett på app

Ønsker du en enkel måte å betale bussbilletten på, kan du benytte Entur reiseplanlegger også til dette. Planlegg reisen og betal billetten i samme app. Du får 40 % rabatt på enkeltbillett.