Reis rimelig i sommer - Innlandstrafikk

Reis rimelig i sommer

Politikerne er glade for å bidra til 10-kronerskampanje i hele juli. 

Flere tilbake på bussen

Stein Tronsmoen (SP) er veldig fornøyd med at at alle kan kjøre buss for kun 10 kroner i juli i hele Innlandet. - Klikk for stort bildeStein Tronsmoen (SP) er veldig fornøyd med at at alle kan kjøre buss for kun 10 kroner i juli i hele Innlandet.- Vi må få flere tilbake på bussen etter koronapandemien og vi håper at 10-kronersbilletten er et godt tiltak for at folk lar bilen stå og reiser med bussen igjen i sommer, sier Stein Tronsmoen (SP), leder av hovedutvalg for samferdsel i Innlandet.

Dette er en politisk bestilling og fylkestinget bidrar med fem millioner kroner i støtte til tiltaket.

10-kronerskampanjen ble også kjørt i desember 2021, men dessverre ble framdørene igjen stengt på alle bussene den 14. desember på grunn av pandemien. Kampanjen oppnådde derfor ikke ønsket effekt.

Ta bussen rundt omkring i Innlandet

- Vi er veldig glade for at politikerne gir støtte til dette tiltaket også til sommeren, og vi håper at mange benytter muligheten til å ta bussen rundt omkring i vårt vakre fylke, for kun 10 kroner turen. Du kan ta bussen til mange turistattraksjoner, flotte fjellområder, byer og nye steder, her er det mange muligheter, sier Stine Fredriksen i Innlandstrafikk.

Billetten gjelder i hele Innlandet

Du kan reise så langt du vil med 10-kronersbilletten. Billetten gjelder på alle linjer som kjøres av Innlandstrafikk innenfor Innlandet fylke, fra 1. juli til og med 31. juli 2022.

Hvordan kjøper du 10-kronersbilletten?

Du får kjøpt 10-kronersbilletten i alle våre salgskanaler:

  • På mobil-app, både i "Innlandstrafikk Billett" og "Entur"
  • Med Innlandskortet, reisepenger (har du automatisk billett i kortet blir også prisen kr 10,-)
  • På bussen

Velkommen på bussen!

Til toppen