Nå kan du kjøpe alle billettene dine i Entur-appen!

Du får alt i en og samme app, både rutetider og billetter i Innlandet og i resten av Norge.

Det blir enda enklere å reise kollektivt i Innlandet

Bilde Av Stine Fredriksen og Entur app - Klikk for stort bildeStine Fredriksen er glad for at det blir enda enklere å reise kollektivt

Samarbeidet med Entur er imidlertid gammelt nytt i Innlandet. Helt siden 2019 har Entur-appen vært viktig for å gjøre det enkelt å velge kollektivtransport i Innlandet. 
-    Når vi samarbeider med en nasjonal aktør som Entur, drar vi nytte av den læring og de muligheter som er utviklet for å bedre tilgjengeligheten av kollektivtilbudet for folk over hele landet. Det betyr at vi kan bruke egne ressurser i å utvikle kollektivtilbudet til kundene våre, fremfor å utvikle egne digitale løsninger som andre allerede har utviklet bra, sier Stine Fredriksen, enhetsleder i Innlandstrafikk.

-    Godt over halvparten av kundene våre benytter allerede app ved billettkjøp. Det som er nytt nå, er at vi legger alle billettene våre inn i Enturs løsning, og slutter å selge billetter i Innlandstrafikk-appen.

1. april avsluttes billettsalget i Innlandstrafikk-appen

Salg av periodebilletter i Innlandstrafikk-appen avsluttes 1. april, men kan benyttes frem til 1. juni. Billetter som er gyldige etter denne datoen vil bli refundert av kundesenteret til Innlandstrafikk.

Enkeltbilletter kan kjøpes og benyttes frem til 1. juni, men vi anbefaler alle å gå over til Entur i god tid før dette.

Nasjonalt samarbeid gir bedre kundetjenester

Entur-appen er enkel i bruk. Den gir deg tilgang til alle våre billetter, samt hele det nasjonale kollektivtilbudet, og gjør det rett og slett enklere å reise med kollektivtransport, sier Fredriksen. Målet er flere kollektivreisende og mindre klimautslipp. Vi ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling på alle de måter vi kan sier hun, og får støtte av 

Foto av Christel Borge i Entur - Klikk for stort bildeChristel Borge i Entur Moment studio

 -    Vi har hatt et tett og godt samarbeid med Innlandstrafikk i flere år, og nå blir det enda tettere. Det er vi veldig glade for. Innlandstrafikk er en nytenkende kollektivaktør med samme samfunnsoppgave og mål som Entur; Å få flere til å velge kollektive, bærekraftige reiser på en mest mulig brukervennlig måte. Dette er en oppgave vi løser best sammen. Vi ønsker Innlandstrafikk nok en gang velkommen ombord og ser allerede at flere vil følge etter, sier hun. 
 

Last ned Entur-appen i din app-butikk

Gå til Google Play

Gå til App store