Gladnyhet! Buss for en 10-er forlenges

I sommer kan du kjøre buss for 10 kroner helt frem til skolestart.

Politikerne utvider perioden med billige enkeltbilletter i Innlandet frem til 18. august. Buss for en 10-er i juli har vært et populært tilbud som både turister og innbyggere i Innlandet fylke har benyttet seg av til sommerens aktiviteter.

Iselin Vistekleiven viser 10 kroners mynt - Klikk for stort bildeIselin Vistekleiven med gladmelding om forlengelse av kampanjen til skolestart. Innlandet fylkeskommune

-     Vi forlenger perioden med buss for 10 kroner først og fremst med tanke på innbyggerne i Innlandet fylke. Vi ønsker å gi alle en god start på hverdagen etter sommerferien. For de som kan, er dette muligheten til å prøve buss til sine hverdagslige gjøremål, sier Iselin Vistekleiven (AP), leder for hovedutvalg for samferdsel i Innlandet. 

La bilen stå litt oftere

Den lave billettprisen gjør det enklere for folk å prøve kollektivtransport og kan bidra til å redusere biltrafikk og utslipp i regionen. Håpet er at flere vil se fordelene ved å bruke buss og derfor lar bilen stå litt oftere.
-    For mange kan det være at busstilbudet i nærområdet er bedre enn de tror. Sjekk busstilbudet og prøv bussen i sommer, oppfordrer Stine Fredriksen, enhetsleder i Innlandstrafikk. 

Sjekk når bussen kjører

Med Entur-appen kan du enkelt se når bussen kjører og kjøpe bussbillett. Se rutetider på Entur her.

Hvordan kjøper du 10-kronersbilletten? 

Du får kjøpt 10-kronersbilletten i alle våre salgskanaler fra og med 1. juli til og med 
18. august: 
•    På mobil-appen "Entur". 
•    Med Innlandskortet, reisepenger
•    På bussen

Velkommen på bussen!