Ta skibussen rett i bakken

Skibussene starter igjen i midten av desember og går til og med påsken. Rutetider for sesongen 2023/2024 kommer i løpet av november.

skibuss grafisk - Klikk for stort bildePlanlegger du en tur på ski, enten på langrenn eller alpint, er det lurt å sjekke når skibussen går!

Skibussene kjører daglig fra Lillehammer til Hafjell, Sjusjøen, Skeikampen og Nordseter, og fra Hamar til Gåsbu.

Rutetider på app

For å få enkel oversikt når bussen går, anbefaler vi å bruke appen Entur som reiseplanlegger. 

Søk rutetider i Entur reiseplanlegger

Skibuss til Skeikampen 

På hverdager kan du kjøre linje 140 fra Lillehammer til Segalstad bru og bytte buss til linje 511 som kjører deg videre fra Segalstad bru til Skeikampen. I helgene kjører linje 511 direkte fra Lillehammer til Skeikampen.

Bussene kjører fra plattform K og L på Lillehammer skysstasjon (ved muren opp mot sentrum).

  • Rutetider for sesongen 2023/2024 kommer i løpet av november.

Skibuss til Hafjell

Ta linje 141 fra Lillehammer til Hafjell som har et godt busstilbud i skisesongen. Det er flere daglige avganger til og fra Hafjell både på hverdager og i helgene.

Bussen kjører fra plattform K på Lillehammer skysstasjon (ved muren opp mot sentrum).

  • Rutetider for sesongen 2023/2024 kommer i løpet av november.

Skibuss til Birkebeineren skistadion og Nordseter

Ta linje 500 fra Lillehammer til Nordseter. Det er flere daglige avganger fra Lillehammer til Nordseter både på hverdager og i helgene.

Alle avganger kjører forbi Birkebeineren skistadion. I tillegg kan du benytte bybuss linje B6 fra sentrum til skistadion (merket Skurvbrua/Skihytta). 

Linje 500 kjører fra plattform K på Lillehammer skysstasjon (ved muren opp mot sentrum), og linje B6 kjører fra plattform G (plattformen midt på skysstasjonen).

  • Rutetider for sesongen 2023/2024 kommer i løpet av november.

Skibuss til Sjusjøen

Ta linje 501 fra Lillehammer til Sjusjøen. Det er flere daglige avganger fra Lillehammer til Sjusjøen, både på hverdager og i helgene, og enkelte avganger kjører innom Sjusjøen skisenter. Bussen kjører fra plattform A på Lillehammer skysstasjon (ved stasjonsbygget)

  • Rutetider for sesongen 2023/2024 kommer i løpet av november.

Skibuss til Gåsbu

Ta linje 650 eller 660 fra Hamar skysstasjon til Gåsbu på hverdager. Linje 650 har ekstra avganger til Gåsbu fra og med 30. januar til og med 16. april. Merk at enkelte turer ikke kjører når det er skolefri.

  • Rutetider for sesongen 2023/2024 kommer i løpet av november.

Billett på app

Ønsker du en enkel måte å betale bussbilletten på, kan du benytte Entur reiseplanlegger også til dette. Planlegg reisen og betal billetten i samme app. Du får 40 % rabatt på enkeltbillett.