Reisemål

Ta bussen til mange steder i Jotunheimen, Rondane og Valdres fra knutepunktene Lom, Otta og Fagernes. For sommeren 2024 kjører fjellrutene fram til 18. august.

Lom

Lom sentrum har status som nasjonalparklandsby og er en naturlig innfallsport til nasjonalparkene Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen. Norges to høyeste fjell, Galdhøpiggen og Glittertind, ligger i Lom. Her finner du alt fra et verdensberømt bakeri og stavkirke, til klimaparker, klatreparker og et stort nettverk av turstier.

For å komme deg til Lom kan du ta buss fra Lillehammer, Otta og Fagernes.

Se rutetider til Lom her

Reis videre fra Lom til

Otta

Otta, byen ved Rondane, er regionsenteret i Nord-Gudbrandsdalen. Otta byr på et variert kafètilbud og stort utvalg i butikker og tjenester. I tillegg kan nærområdet by på flere fine opplevelser og overnatting med kort vei til Rondane, Jotunheimen og Dovrefjell.

For å komme deg til Otta kan du ta toget eller ekspressbuss fra Oslo og Trondheim, eller buss fra Lillehammer. 

Se rutetider til Otta her

Reis videre fra Otta til

Fagernes

Fagernes ligger midt i Valdres, og har et godt tilbud av koselige butikker og kafeer. Valdres Folkemuseum ligger naturskjønt til på Storøye og er et av landets største friluftsmuseer. Fra det bynære turmålet Kviteberg har man en flott utsikt over Fagernes og Strandefjorden. 

For å komme deg til Fagernes kan du ta ekspressbuss fra Bergen og Oslo, eller buss fra Lillehammer og Gjøvik. 

Se rutetider til Fagernes her

Reis videre fra Fagernes til