Ta buss for en 10-er - Innlandstrafikk

Ta buss for en 10-er

I hele desember kan du reise for kun 10 kroner på alle våre linjer i Innlandet.

Velkommen tilbake på bussen

I hele desember kan du kjøre buss for en 10-er i hele Innlandet. Dette er Stein Tronsmoen (t.v.) og bussjåfør Per Olav Vermund fornøyd med.  - Klikk for stort bildeI hele desember kan du kjøre buss for en 10-er i hele Innlandet. Dette er Stein Tronsmoen (t.v.) og bussjåfør Per Olav Vermund fornøyd med. Innlandet fylkeskommune Ved budsjettjusteringen for 2021 i april bevilget fylkestinget fem millioner kroner til kampanjen buss for en 10-er. 

- Vi må få flere tilbake på bussen etter koronapandemien og vi håper at 10-kronersbilletten er et godt tiltak for at folk lar bilen stå og reiser med bussen igjen, sier Stein Tronsmoen (SP), leder av hovedutvalg for samferdsel i Innlandet.

Passasjertallene sank betraktelig etter at koronapandemien kom i 2020, og passasjertallene er ennå ikke tilbake på nivåene de var før koronaen. 

Hedmark har god erfaring med at antallet passasjerer øker i perioder hvor de kan reise for en 10-er. Kampanjen "Ta buss for en 10-er" er ett av flere tiltak Innlandstrafikk gjør for å få passasjerene tilbake til bussen. 

- Vi er veldig glade for at politikerne gir støtte til dette tiltaket, og vi håper at mange benytter muligheten til å ta bussen i en hektisk førjulstid, og at dette bidrar til at flere finner vegen tilbake til bussen, sier Lars Baukhol, seksjonssjef kollektivtransport i Innlandet fylkeskommune.

Billetten gjelder i hele Innlandet

Illustrasjon buss for 10 kr - Klikk for stort bildeDu kan reise så langt du vil med 10-kronersbilletten.

Billetten gjelder på alle linjer som kjøres av Innlandstrafikk innenfor Innlandet fylke.

Hvordan kjøper du 10-kronersbilletten?

Du får kjøpt 10-kronersbilletten i alle våre salgskanaler:

  • På mobilen, både i "Innlandstrafikk Billett" og "Entur"
  • Med Innlandskortet, reisepenger (har du automatisk billett i kortet blir også prisen kr 10,-)
  • På bussen, kontanter eller med bankkort

Det er viktig at alle fortsatt viser hensyn på bussen og følger med på lokale tiltak som kan bli innført på grunn av koronasmitte. 

Velkommen på bussen!

Til toppen