Minibuss til Vind Idrettspark - Innlandstrafikk

Minibuss til Vind Idrettspark

Fra 16. august til og med 16. desember 2021 kan barna ta minibuss tur-retur til Vind Idrettspark.

Vi tester et nytt busstilbud på Gjøvik - Nå kan barna ta minibuss til Vind IdrettsparkGrafisk profil - Klikk for stort bilde

Mange kan slite med å få kabalen til å gå opp i en travel hverdag. Innlandstrafikk prøver derfor ut et nytt busstilbud der barn som bor på sørbyen i Gjøvik kan benytte seg av minibuss til og fra trening på Vind Idrettspark.

Booking og priser

Dette er en bestillingsbuss og man må derfor booke plass på minibussen i forkant. Minibussen kjører kun hvis noen har booket plass minimum en time før avgang.

Book her

Reisen koster det samme som en ordinær bussbillett, og man betaler for reisen på bussen. Innlandskort med periode eller reisepenger kan også benyttes. I desember koster hver tur kun 10 kroner!

Hvor

Det vil være to minibusser som kjører tur/retur sørbyen på Gjøvik og Vind Idrettspark. Det vil kjøres faste traseer fra Bondelia og Bjørkebakken. 

Grafisk i kampanjefarger - Klikk for stort bilde

 

 

 


 

 

Forstørre kart eller last ned (PDF, 460 kB)


Se rutetabell for blå rute (PDF, 89 kB)

Se rutetabell for oransje rute (PDF, 87 kB)

Response

Response er et pilotprosjekt i sørbyen i Gjøvik. Prosjektet er et internasjonalt EU interreg-prosjekt i Østersjø programmet, med deltagere fra Estland, Litauen, Danmark, Sverige og Norge.

På Gjøvik er prosjektet et samarbeid mellom Gjøvik kommune og Innlandstrafikk. Gjøvik Taxi er transportør. Prosjektet hadde oppstart høsten 2020, men på grunn av koronapandemien ble prosjektet satt på vent. Den 16. august 2021 starter det opp igjen.

Grafisk profil - Klikk for stort bilde

Til toppen