Tog + buss = sant - Innlandstrafikk

Tog + buss = sant

Er du jobbpendler eller student, og har behov for å bruke både tog og buss på dine reiser mellom hjem og arbeid, eller skole?

Illustrasjon av TogBuss - Klikk for stort bildeInnlandstrafikk har inngått samarbeidsavtaler med togselskapene Vy og SJ der vi tilrettelegger for at de som bruker både tog og buss har ulike muligheter for å kombinere begge reisemåtene i en og samme billett. TogBuss gir deg større muligheter til å benytte kollektivtransport på hele reiseveien, samtidig som du sparer penger og miljøet.

TogBuss-billettene gjelder kun ved kjøp av 30 dagers periodebillett.

På hvilke strekninger gjelder TogBuss?

Lillehammer-Hamar-Oslo (med Vy)

Har du periodebillett på tog, kan du kjøpe en tilleggsbillett for buss – «Buss Innlandstrafikk» til kr 380,-. Togbilletten må enten ha start- eller sluttstasjon i Innlandet fylke, og inkluderes tilleggsbilletten for buss kan denne brukes på alle Innlandstrafikk sine busser innenfor fylkesgrensa. Periodebillett for tog med tilleggsbillett for buss kjøpes i Vy-appen.

Tilsvarende billett vil bli tilgjengelig på Gjøvikbanen innen kort tid.

Lillehammer-Dombås (med SJ)

Reiser du mellom Lillehammer og Dombås får du kjøpt en periodebillett som gjelder for både tog og buss. Prisen på periodebilletten tar utgangspunkt i togstrekningen, og er gyldig på samme strekning med buss. Billetten kjøpes i Vy-appen.

Hamar-Rena (med SJ)

Reiser du mellom Hamar og Rena får du kjøpt en periodebillett som gjelder for både buss og tog. Prisen på periodebilletten tar utgangspunkt i periodebillett buss, og er gyldig på samme strekning med tog. Billetten kjøpes i appen Innlandstrafikk Billett.

Mer informasjon om de ulike billettypene for TogBuss finner du under Billetter og priser. Du kan også ta kontakt med vårt Kundesenter på tlf. 02040.

Til toppen