Slik kjøper du billett nå - Innlandstrafikk

Slik kjøper du billett nå

Inntil videre er det ikke mulig å kjøpe billett på bussen, derfor oppfordrer vi alle til å forhåndskjøpe billetter. 

Klikk for stort bilde

Kjøp billett på mobil

Alle passasjerer må fortsatt benytte bakre inngang ved på- og avstigning. Dette gjør at det ikke er mulig å kjøpe billett av sjåføren, eller lese av Innlandskort. Vi anbefaler derfor alle passasjerer som har smarttelefon om å kjøpe billett via vår app Innlandstrafikk Billett. Du kan også kjøpe enkeltbillett via appen Entur.

Kjøp og bruk av periodebillett på Innlandskort

Så lenge framdøra i bussene er stengt er det dessverre ikke mulig å lese av Innlandskort i bussene. Kortleseren er plassert rett ved sjåføren. Kjøp av billett via mobilen er derfor fortsatt den beste løsningen.

For de som ikke har smarttelefon er det nå kommet en løsning for bruk av periodebilletter i Innlandskortet. 

Kjøp og start periodebilletten din i nettbutikken

Nå kan du enkelt fylle opp Innlandskortet ditt med periodebillett i nettbutikken og samtidig starte perioden. Sett ønsket oppstartsdato inntil 2 dager fram i tid. Da gjelder billetten i valgt antall dager fra denne dato. 

Kjøp og start periodebilletten din på salgskontor

På salgskontorene som er nevnt under kan du kjøpe periodebillett og/eller starte perioden din. Det vil si at du kan lese av kortet, som du til vanlig gjør i bussen, på salgskontoret. Da gjelder billetten i 30 dager fra dette, eller 7 dager hvis det er en 7-dagersbillett. Viktige målgrupper kan være barn- og ungdom og honnørreisende.

Salgskontor med mulighet for å starte periodebilletter:

  • Lillehammer skysstasjon, Turistkontoret
  • Gjøvik skysstasjon, Turistkontoret
  • Hamar skysstasjon, Narvesen
  • Hamar, Torghjørnet 
  • Hamar, CC-stadion 
  • Hamar, Maxi
  • Moelv, Narvesen
  • Elverum, Narvesen på CC-Amfi
  • Kongsvinger stasjon, Narvesen
  • Brumunddal, Narvesen på Mølla senter

Veiledning og billettkontroll 

Siden midten av mars har det ikke blitt gjennomført billettkontroller på busser som kjører i regi av Innlandstrafikk. Slik billettkontroll gjennomføres av Securitas, og vil starte opp igjen i løpet av uke 19 på de mest trafikkerte holdeplassene.

I første omgang vil kontrollene være rettet mot veiledning i hvordan du som reisende kan skaffe deg billett, når du ikke kan kjøpe den av sjåføren, samt smittevernregler som gjelder på bussen.

Les mer om smittevern og reiseråd.

Hvor får du hjelp?

Har du spørmål om rutetider, billetter eller annet så er det bare å ta kontakt med Kundesenteret Innlandstrafikk på telefon 02040 eller 
send e-post

Til toppen