Reis smart med bussen

Se hvor mye du sparer på å velge bussen og hvilken billett som lønner seg for deg.

Reis smart med bussen - Klikk for stort bildeHvor ofte reiser du?

Hvilken billett som lønner seg for deg, avhenger av hvor ofte du reiser med buss.

Reiser du av og til?

Reiser du av og til lønner det seg med enkeltbillett kjøpt i mobilappen eller med reisekort og du får 40 % rabatt per tur.

Reiser du regelmessig?

Hvis du reiser mer enn 5 turer i uka med buss, lønner det seg med periodebillett 30-dager og du kan reise så ofte du vil med bussen på den strekningen i perioden.

Se hvor mye du sparer på å ta buss

Her kommer eksempler på hvor mye du sparer ved å ta buss sammenlignet med bil.  Vi har tatt utgangspunkt i 30-dagersbillett for voksen, kjøpt i mobilappen eller på reisekort.

Når det gjelder reisehyppighet, så er eksemplene basert på at du reiser tur-retur arbeid 3 dager i uken. Reiser du flere dager i uken, sparer du enda mer sammenlignet med kostnadene du har ved å kjøre med bil.

Beregningen for kostnaden ved å kjøre bil tar utgangspunkt i statens satser for kjøregodtgjørelse på kr 4,48 per km. Statens satser tar ikke hensyn til kostnader tilknyttet bompassering eller parkering.

Reisestrekning

Bybusser i Innlandet

30-dagersbilletten for bybusser (1 sone) i Innlandet koster 640 kr. Med denne billetten kan du reise så mye du vil både dag, kveld og natt. 

Prøv vårt prissøk

Med vårt prissøk kan du finne ut av hvor mye billetten vil koste på din reisestrekning. Velg din aldersgruppe og antall dager du reiser i uka for å se hvilken billett som lønner seg for akkurat deg.

Søk priser her

Rutetider

Søk rutetider i Entur reiseplanlegger

Velkommen på bussen!