Oppgradering av bussholdeplasser  - Innlandstrafikk

Oppgradering av bussholdeplasser 

Innlandstrafikk er godt i gang med å oppgradere holdeplasser for å gi reisende en mest mulig sømløs reise i hele fylket. 

Enklere å reise med buss i Innlandet 

Helt siden vi ble Innlandet fylke har vi ønsket en helhet på stoppestedene. Det har derfor vært viktig å finne gode løsninger som kan fungere i hele fylket.  

Ola Sondre fra Innlandstrafikk på Lillehammer Skysstasjon - Klikk for stort bildeMarkedsrådgiver Ola Sondre viser fram de nye plattformskiltene på Lillehammer Skysstasjon.- Prosjektet har hatt to mål, det ene målet er å gjøre det enklere å reise med kollektivtransport ved hjelp av tydelig og pålitelig informasjon. Det andre målet er å skape en tydelig profil med Innlandstrafikk. Man skal kjenne seg igjen på holdeplassene til Innlandstrafikk når man reiser i Innlandet, enten du er på Brumunddal eller Otta - sier markedsrådgiver i Innlandstrafikk, Ola Sondre Elgshøen 

Nye skilt og digitale informasjonsskjermer 

Flere av knutepunktene våre vil få større og bedre skjermer for de reisende, i tillegg er plattformskilt i ny profil montert på en rekke knutepunkt. 

- Med mer informasjon digitalt, reduseres muligheten for feilinformasjon betraktelig. I tillegg skal all informasjonen være universelt utformet med god lesbarhet og funksjon, fortsetter Ola Sondre.  

Lett tilgjengelig informasjon 

Informasjonsskilt flere måter å finne ut av når bussen går. - Klikk for stort bildeSlik ser de nye informasjonsskiltene ut. Her står det forklart flere måter å finne ut når bussen går på, blant annet med QR-kode.Arbeidet med å montere 940 informasjonsskilt på holdeplasser er snart ferdig. Informasjonsskilt og plakater vil i stor grad erstatte mange av dagens oppslag med rutetider. Alle skiltene inneholder kontaktinformasjon til vårt kundesenter og informasjon om rutetider for bussholdeplassen man står på.  

På mange av de nye skiltene kan man skanne en QR-kode med mobilen som tar deg direkte til Entur, hvor du ser avganger for holdeplassen du står på. Nesten alle med mobil går nå rundt med en digital rutetabell i lomma og kan enkelt sjekke når bussen går fra der de er, avslutter Ola Sondre.

Til toppen