Oppgradering av bussholdeplasser 

Innlandstrafikk er godt i gang med å oppgradere holdeplasser for å gi reisende en mest mulig sømløs reise i hele fylket. 

Enklere å reise med buss i Innlandet 

Helt siden vi ble Innlandet fylke har vi ønsket en helhet på stoppestedene. Det har derfor vært viktig å finne gode løsninger som kan fungere i hele fylket.  

Ola Sondre fra Innlandstrafikk på Lillehammer Skysstasjon - Klikk for stort bildeMarkedsrådgiver Ola Sondre viser fram de nye plattformskiltene på Lillehammer Skysstasjon.- Prosjektet har hatt to mål, det ene målet er å gjøre det enklere å reise med kollektivtransport ved hjelp av tydelig og pålitelig informasjon. Det andre målet er å skape en tydelig profil med Innlandstrafikk. Man skal kjenne seg igjen på holdeplassene til Innlandstrafikk når man reiser i Innlandet, enten du er på Brumunddal eller Otta - sier markedsrådgiver i Innlandstrafikk, Ola Sondre Elgshøen 

Nye skilt og digitale informasjonsskjermer 

Flere av knutepunktene våre vil få større og bedre skjermer for de reisende, i tillegg er plattformskilt i ny profil montert på en rekke knutepunkt. 

- Med mer informasjon digitalt, reduseres muligheten for feilinformasjon betraktelig. I tillegg skal all informasjonen være universelt utformet med god lesbarhet og funksjon, fortsetter Ola Sondre.  

Lett tilgjengelig informasjon

Informasjonsskilt flere måter å finne ut av når bussen går. - Klikk for stort bildeSlik ser de nye informasjonsskiltene ut. Her står det forklart flere måter å finne ut når bussen går på, blant annet med QR-kode.Arbeidet med å montere 940 informasjonsskilt på holdeplasser er snart ferdig. Informasjonsskilt og plakater vil i stor grad erstatte mange av dagens oppslag med rutetider. 

- Alle skiltene inneholder kontaktinformasjon til vårt kundesenter og informasjon om rutetider for bussholdeplassen man står på, forteller Ola Sondre.  

På mange av de nye skiltene kan man skanne en QR-kode med mobilen som tar deg direkte til Entur, hvor du ser avganger for holdeplassen du står på.

- Nesten alle med mobil går nå rundt med en digital rutetabell i lomma og kan enkelt sjekke når bussen går fra der de er, avslutter Ola Sondre.