Nytt busstilbud i Nord-Gudbrandsdalen

1. januar 2022 er det ny avtaleperiode for kjøring av lokallinjer og regionlinje 142 og 143 mellom Bismo, Otta og Lillehammer.

Miljøvennlig busser

Ny og moderne buss som skal kjøre mellom Bismo og Lillehammer - Klikk for stort bildeNy og moderne buss som skal kjøre mellom Bismo og LillehammerDet er Trønderbilene som fortsetter å kjøre i Nord-Gudbrandsdalen. Bussene vil kjøre på fossilfritt drivstoff og klimagassutslippene reduseres med 90 %. Vi vil få 850 tonn lavere CO2-utslipp i 2022 og dermed et mer miljøvennlig busstilbud.

- Vi er glade for at Trønderbilene skal fortsette å kjøre for oss i Nord-Gudbrandsdalen. Det er sjåfører som har kjørt skoleelever og ordinært reisende i mange år og kjenner godt både ruteområdet og passasjerene. I tillegg er vi glade for at innbyggerne får et enda mer miljøvennlig busstilbud, sier Hilde Anita Hilmen, rådgiver i Innlandstrafikk.

Nyheter

De reisende kan glede seg over noen forbedringer på bussene som skal kjøre i Nord-Gudbrandsdalen:

  • Linje 142 får på sine avganger en splitter ny og moderne buss med god standard.
  • Det blir bedre informasjon om bord i bussene. Under reisen får passasjerene informasjon om neste holdeplass, både som lyd ved opprop, og som tekst på skjermer inne på bussen. Dette for å gjøre det enklere for alle å reise med bussen.
  • Bussene er utstyrt med USB kontakt ved setene, og passasjerene kan lade mobiltelefonen under reisen.

Linje 142 og 143 Bismo-Lillehammer

Linje 143 kjører mellom Bismo og Otta og linje 142 kjører mellom Bismo, Otta og Lillehammer. Kollektivtilbudet er lagt opp i korrespondanse med tog på Otta skysstasjon. For å se hele tilbudet Bismo-Otta-Lillehammer har vi laget en samletabell for disse to linjene:

Se rutetabell for linje 142/143 Bismo-Otta-Lillehammer

Velkommen om bord på bussen!