La bilen stå - bli med bybussen!

Med hyppige avganger skal det være enkelt å reise med bybussen. Blir du inspirert til å velge buss på din neste bytur?

Illustrasjon av buss som kjører forbi mange biler i kø. - Klikk for stort bildeEn buss kan erstatte ca. 40 biler på veien. Bli med bybussen

Bybusstilbudet er lagt opp slik at det skal være enkelt å velge buss. Mange tar bilen av gammel vane og tenker ikke over at det kan være enklere å velge bybussen.

Vi hjelper deg litt på veg med noen gode grunner til å la bilen stå neste gang du skal på kino, jobb eller treffe venner. 

Fleksibelt med hyppige avganger

Bybussene går til faste tider med avganger opp til hvert kvarter på de største linjene. På de største holdeplassene er det flere linjer som stopper store deler av dagen.

Så, med flere linjer og hyppige avganger betyr det at du som reisende blir mindre avhengig av å planlegge og følge rutetabellen, når neste buss kommer om kanskje bare 5 minutter.

Verdt å sjekke ut? 

Tilgjengelighet

Fylket vårt har flere byer med mange flotte opplevelser å by på og de er bare en busstur unna for mange. Bybussene stopper blant annet rett utenfor idrettshaller, konsertsaler, kjøpesentre eller de sjarmerende gågatene.

Søk rutetider i Entur reiseplanlegger

Er du ikke overbevist enda? Les videre.. 

Ulike billetter for ulike behov

Hvilken billett som lønner seg for deg, avhenger av hvor ofte du reiser med buss. Reiser du av og til lønner det seg med enkeltbillett kjøpt i mobilappen Entur eller med reisekort.

Kjøper du enkeltbillett for voksen på app får du 40 % rabatt og betaler kun 26 kroner. For honnør, barn og ungdom er prisen rimeligere. 

Reiser du mer regelmessig, lønner det seg med 30-dagersbillett. Da kan du reise så mange turer du ønsker i løpet av perioden. 

Les mer om billetter og priser

Helt til slutt minner vi om at bussen er god og varm, ferdig skrapet for is og du slipper å lete etter parkering. Nå håper vi du har fått noen gode grunner til å la bilen stå og velger bybussen på neste tur.

For mer informasjon, kontakt kundesenteret på telefon 02040.