Gratulerer VY Buss Gjøvik med mangfoldighetspris - Innlandstrafikk

Gratulerer VY Buss Gjøvik med mangfoldighetspris

Innlandstrafikk gratulerer VY Buss Gjøvik med å ha fått mangfoldighetsprisen i Innlandet i kategorien mellomstore og store virksomheter for sitt arbeid med å rekruttere innvandrere.

Det er Integrerings- og mangfoldighetsdirektoratet som nylig delte ut prisen.

Systematisk arbeid med å rekruttere innvandrereSjåfør Natsenet Tekie hos VY Buss Gjøvik mottok plakett og blomster av Integrerings- og mangfoldighetsdirektoratet - Klikk for stort bildeSjåfør Natsenet Tekie hos VY Buss Gjøvik mottok plakett og blomster av Integrerings- og mangfoldighetsdirektoratet VY Buss Gjøvik

Integrerings- og mangfoldighetsdirektoratet ga VY Buss Gjøvik prisen i kategorien mellomstore/store virksomheter i Innlandet slik for virksomhetens systematiske arbeid med å rekruttere innvandrere. Virksomheten er derfor med i konkurransen Årets Mangfoldighetsvirksomhet 2021.

- Vi gratulerer VY Buss Gjøvik med prisen og ønsker dem lykke til i konkurransen om å bli årets mangfoldighetsvirksomhet. Vi håper dette slår positivt ut for rekrutteringen til bransjen, sier Lars Baukhol, seksjonssjef for kollektivtransport i Innlandet fylkeskommune.

Utfordrer andre transportører

Integrerings- og mangfoldighetsdirektoratet skriver videre i sin begrunnelse at VY Buss Gjøvik med sitt arbeid med å rekruttere innvandrere fremstår som en godt synlig rollemodell i arbeidslivet.

- Vi håper dette motiverer andre transportører i Innlandet til å ha fokus på rekruttering av innvandrere og andre minoritetsgrupper, fortsetter Baukhol.

Til toppen