Gjøvik skysstasjon stengt i sommer - Innlandstrafikk

Gjøvik skysstasjon stengt i sommer

Reisende må benytte midlertidige holdeplasser i Strandgata. 

Innlandstrafikk Gjøvik - Klikk for stort bildeFra og med mandag 20. juni stenges Gjøvik skysstasjon på grunn av gravearbeid. Stengingen av skysstasjonen er forventet å vare til og med 14. august.

Midlertidig skysstasjon

I graveperioden vil Strandgata fungere som midlertidig skysstasjon. Dette blir oppdatert i reiseplanleggeren Entur og har navnet Gjøvik skysstasjon Strandgata.

Søk i reiseplanleggeren

Strandgata vil være stengt for annen trafikk mellom Bjørnsonsgate og Hunnsvegen i graveperioden. I tillegg til den stengte strekningen, vil området foran Gjøvik Rådhus bli brukt som holdeplass. Alle busser som stopper i Strandgata, vil kjøre inn fra nord.

Hvor stopper bussene?

Strandgata er delt inn i 3 soner. Sone 1 vil være mellom Bjørnsonsgate og Jernbanegata, sone 2 mellom Jernbanegata og Hunnsvegen og sone 3 foran Gjøvik Rådhus i sørgående retning.

Kart over midlertidige plattformer (PDF, 2 MB)

Sone 1:

Her stopper lokalbussene. Det vil si alle busser som har et linjenummer fra 400 til 485.

Sone 2:

Her stopper bybussene, det er alle busser fra B41 til B47. I tillegg stopper bussene til Hønefoss, Lunner og Brandbu – linje 103 og til Dokka og Fagernes- linje 110 her.

Sone 3:

Her stopper bussene til Hamar og Elverum – linje 100 og bussene til Lillehammer - linje 102 og linje 103. I tillegg stopper Øst/Vest-ekspressen her.

Stengte holdeplasser

Holdeplassen Fahlstrøms plass mot sentrum er stengt under graveperioden. Isteden benyttes den midlertidige holdeplassen ved Peppes Pizza. Holdeplassen har navnet Gjøvik Peppes Pizza. 

Holdeplassen Gjøvik Gård i nordgående retning er stengt under graveperioden.

Kundesenter

For spørsmål, kontakt vårt Kundesenter på telefon 02040 eller e-post Send e-post til Kundesenteret.

Til toppen