Buss for en 10-er i sommer

Reisende i Innlandet kan kjøre rimelig med bussen i hele juli. 

Årets sommerkampanje 

Politiker Stein Tronsmoen smiler til kameraet - Klikk for stort bildeStein Tronsmoen er glad for at reisende i Innlandet kan kjøre rimelig med bussen i juli.Buss for en 10-er har blitt en populær sommerkampanje. Derfor er politikerne glade for å meddele at det blir buss for en 10-er også i år.  

-Målet er fortsatt å få flere til å velge bussen, ikke bare i juli, men også utover høsten, sier Stein Tronsmoen, leder av hovedutvalg for samferdsel. 

- Vi håper at mange benytter seg av tilbudet, og at de prøver bussen til nye steder, sier Stine Fredriksen i Innlandstrafikk.  

Flere prøver bussen 

Fjorårets kampanje med buss for en 10-er var vellykket. I juli 2022 var det nesten 50 % flere reiser med buss i Innlandet enn i juli 2021, og i antall var det cirka 110 000 flere reiser. Dette viser at for mange er 10-kroners-kampanjen en fin mulighet til å prøve bussen. 

- Målet med kampanjen er å få flere til å reise med buss. Det at flere velger å reise med bussen i sommer bidrar til å skape gode bussvaner også for fremtida, noe vi ser på reisetallene for resten av året. Året 2022 hadde en økning på nesten 800 000 reisende sammenlignet med 2021. Derfor er dette en politisk bestilling også i år, fortsetter Tronsmoen. 

Billetten gjelder på Innlandstrafikk sine busser 

Tre barn på vei inn på bussen, sola skinner og det er sommerstemning. - Klikk for stort bildeBilletten fungerer som en helt vanlig enkeltbillett og gjelder på alle linjer som kjøres av Innlandstrafikk, innenfor Innlandet fylke.

Det lønner seg å sjekke busstilbudet før billetten kjøpes. Dette gjøres enkelt i Entur-appen, eller på Innlandstrafikk.no. 

Hvordan kjøper du 10-kronersbilletten? 

Du får kjøpt 10-kronersbilletten i alle våre salgskanaler fra 1. juli: 

  • På mobil-appen "Entur". 
  • Med Innlandskortet, reisepenger
  • På bussen

Velkommen på bussen!